Oost-Brabant

Om een zeer gericht regionaal bereik te bekomen, is een regionale bedeling een interessante optie. Wanneer jouw boodschap gericht is op een geografisch beperkt gebied is regionaal adverteren aangewezen. Ook hier zijn de mogelijkheden legio. Van lokale kranten en magazines over regionale radio en tv tot een folderbedeling op straatniveau.

Enkele voordelen van regionaal adverteren

Regionaal adverteren geeft je de mogelijkheid om doelgericht te werken. Deze vorm van adverteren maakt het mogelijk om een publiek te bereiken van verschillende leeftijden en sociale groepen. 

Overzicht Regionaal adverteren

Regionale tv

ROB-tv

rob tv

ROB-tv is de regionale omroep voor het arrondissement Leuven, het oostelijke gedeelte van Vlaams-Brabant. De kijkers krijgen een ruim aanbod van nieuws, sport en regionale lifestyle. Op de website kan iedereen het nieuws gratis herbekijken. De mediatarieven worden niet op de website gepubliceerd maar zijn wel op aanvraag te verkrijgen. U kan ons hiervoor steeds vrijblijvend contacteren.

Meer info

Print

De Zondag

De Zondag

De Zondag is de zondagse editie van De Streekkrant/De Weekkrant met dezelfde look & feel, maar met een andere vorm van distributie. Een originele distributieformule via de bakkers maakt het mogelijk om op zondagmorgen zo’n 688.000 exemplaren te verspreiden in enkele uren tijd. Op een uniek moment en voor een bijzonder interessant en selectief publiek serveert De Zondag bij het ontbijt een brok actualiteit, het kersverse sportnieuws, info uit...

Meer info

Thema Nieuws

Thema Nieuws

Thema Magazine is een gratis thematisch huis-aan-huismagazine dat maandelijks verschijnt op 90.000 exemplaren in 3 verschillende regio’s: Oost-Brabant, Kempen en Limburg. Onder meer thema's als bouwen en wonen, mode, buiten, vakantie, culinair en feesten komen aan bod. De thema's worden verwerkt in interviews, kwalitatieve artikels en korte rubrieken.

Meer info