Mobile marketing

Veel mensen spenderen soms uren op hun gsm. Mobile marketing ziet dit als een opportuniteit om te adverteren, diensten aan te bieden, producten te verkopen…

Enkele voordelen van mobile marketing:

Mobile marketing heeft een hoge response rate en zorgt voor een hoge interactie. De inhoud van dit medium kan zeer gemakkelijk gedeeld worden. Mobile marketing biedt ook de mogelijkheid om een hechtere relatie op te bouwen met klanten.

Overzicht Mobile marketing

Applicaties

Mobiel adverteren kan heel makkelijk op apps. Adverteren op applicaties zorgt ervoor dat ook mobiele gebruikers jouw advertentie opmerken. Verschillende doelgroepen zijn de hele dag online te bereiken op hun mobiel. Mobiel adverteren biedt veel potentieel.

Meer info

Waze

Waze is een populaire en gratis applicatie die gebruikers helpt bij navigatie. Waze is een GPS-navigatie app met een sociaal kantje. De app is een community die bestaat uit bestuurders. Deze bestuurders delen op Waze actuele verkeersinformatie. Waze biedt adverteerders de mogelijkheid om advertenties te plaatsten die rekening houden met de locatie van een Waze gebruiker. 

Meer info

Klaar om te starten? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!