Online marketing

Online advertising houdt veel meer in dan louter het gebruik van sociale media. Meer en meer dingen van ons leven spelen zich online af. Het is dan ook een logische stap om naast offline marketing ook te investeren in online marketing. Online advertising opent een nieuwe wereld met tal van onbekende mogelijkheden. 

Enkele voordelen van online advertising:

Potentiële klanten zoeken sneller online naar manieren om hun behoeftes te bevredigen. Online advertising maakt het mogelijk om snel online gevonden te worden en om op te vallen in het oog van uw publiek

Overzicht Online marketing

Google Adwords

Google Adwords

Google AdWords is het online-advertentieprogramma van Google waarmee je eenvoudige advertenties naast relevante zoekresultaten kan tonen op Google.be en in een ruim netwerk van partnerwebsites. Je bepaalt zelf de regio waarin je de advertenties wil tonen. De advertenties worden aan potentiële klanten getoond als ze zoeken op specifieke, door jou geselecteerde zoekwoorden. Betalen doe je alleen wanneer iemand op jouw advertentie klikt.

Meer info

Google Display Network

Google Display Network

Met het Google Display Netwerk kan je klanten in de digitale wereld bereiken via verschillende advertentie-indelingen. Dit netwerk omspant meer dan twee miljoen websites waarmee meer dan 90% van de mensen op Internet wordt bereikt. Via het Display Netwerk kan je mensen bereiken terwijl ze hun favoriete websites bezoeken, een YouTube-video aan een vriend laten zien, hun Gmail-account controleren of mobiele sites en apps gebruiken. Je bepaalt zelf...

Meer info

Made in

Made in

Made In is hét business-to-business ondernemersplatform voor bedrijven en managers in Vlaanderen. Het is een digitaal platform dat gerichte bedrijfsinformatie brengt over en voor de verschillende economische regio’s in Vlaanderen met een focus op de KMO-wereld. Ieder gebied beschikt over een eigen nieuwsbrief en website: Made In Antwerpen, Made In Limburg, Made In Kempen, Made In Oost-Vlaanderen en Made In Mechelen. 

Meer info

Klaar om te starten? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!