Wat is mediaplanning?

Mediaplanning is het plannen en organiseren van alle marketingactiviteiten. Denk maar aan de plaatsing van advertenties, bedeling van folders, het uitzenden van radio- en tv-spots en het tonen van advertenties op websites en sociale media. Bij mediaplanning worden deze activiteiten op een structurele wijze ingepland om op een efficiënte wijze de vooropgestelde communicatie- en marketingdoelstellingen te behalen.
 

Kort gezegd: mediaplanning zorgt voor een betere return on investment. Meer resultaat met minder inspanningen.

Waarom aan mediaplanning doen?

Mediaplanning kent vele voordelen, zoals een gericht bereik, tijdswinst voor jezelf en je medewerkers en een efficiënte besteding van het marketingbudget. Door Mediaplanners in te schakelen haal je meteen de nodige expertise in huis.

+ meer voordelen van mediaplanning

Wat hebben de Mediaplanners te bieden?

Marketing is als een puzzel. Bepaalde stukjes liggen al op de juiste plaats en kunnen door eigen medewerkers ingevuld worden. Op basis van de marketingdoelstellingen en de bestaande noden, werken wij een traject uit op maat van jouw bedrijf of organisatie. Onze dienstverlening op maat varieert van de plaatsing van losse advertenties, over de opmaak en implementatie van publiciteitscampagnes tot de bepaling van een volledige marketingstrategie

+ lees meer over onze dienstverlening

Hoe begin ik met mediaplanning?

Ben je klaar om je marketingbudget op een verantwoorde manier én met het best mogelijke resultaat in te zetten? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek wat onze diensten voor u kunnen betekenen!

+ maak vrijblijvend een afspraak