Aarschot

Om een zeer gericht regionaal bereik te bekomen, is een regionale bedeling een interessante optie. Wanneer jouw boodschap gericht is op een geografisch beperkt gebied is regionaal adverteren aangewezen. Ook hier zijn de mogelijkheden legio. Van lokale kranten en magazines over regionale radio en tv tot een folderbedeling op straatniveau.

Enkele voordelen van regionaal adverteren

Regionaal adverteren geeft je de mogelijkheid om doelgericht te werken. Deze vorm van adverteren maakt het mogelijk om een publiek te bereiken van verschillende leeftijden en sociale groepen. 

Overzicht Regionaal adverteren

Print

Actueel

Actueel

Actueel beschikt over gratis huis-aan-huis kranten in Leuven, Tienen & Aarschot en brengt op een kritische manier regionaal nieuws. Professionele journalisten staan garant voor een leuke invalshoek van het nieuws uit de straat. Van kritische columns tot boeiende interviews. Actueel belandt tweewekelijks en gratis in de brievenbus. De mediatarieven worden niet op de website gepubliceerd maar zijn wel op aanvraag te...

Meer info

Bizzy

BIZZY

BIZZY is een gratis huis-aan-huismagazine dat maandelijks verspreid wordt over 11 regio's: regio Mechelen, regio Vilvoorde – Haacht, regio Tervuren- Kortenberg, regio Leuven, regio Antwerpen, regio Lier – Herentals, regio Geel, regio Klein-Brabant – Willebroek, regio Heist o/d Berg, regio Aarschot en regio Brasschaat. Door o.a. het plaatsen van interessante reportages over uiteenlopende onderwerpen en door een optimale kwaliteit van het...

Meer info

Primavera Magazine

De mediatarieven worden niet op de website gepubliceerd maar zijn wel op aanvraag te verkrijgen. U kan ons hiervoor steeds vrijblijvend contacteren.

Meer info